top of page

Microblading

Hva er det?

Er en relativ ny og en manuell metode. Det anses å være semi-permanent, eller sammenlignet med den tradisjonelle hårslagteknikken.

 

Hvordan utfører man det?

Det blir gjort med å bruke et veldig fint blad for at de deponere pigmenter i overhuden. Når vi påvirker fargen nærmere overflater ster strekene skarpe og veldig fine ut. Men det er ikke noe «søl» under huden.

 

Pigmentene som brukes i disse metodene er brukt for å få den riktige opprinnelige øyenfargen din, og hvis øyenbrynene fremdeles er tilstede så er det mer å blande dem perfekt inn i dem.

 

 

Hvem er det anbefalt for?

Alle som vil forberede utseendet på øyenbrynene. Personer som lider av Alopecia areata, trigonometrisk eller annen tilstand som forårsaker hårtap, har stor nytte av Microblading. Vel folk som rett og slett ikke er fornøyd med øyenbrynene.

 

Hvordan vil det se til slutt?

Resultatet vil være en naturlig utseende, feilfri, fyldigere bryn. Opprinnelig ser brynene, mørkere ut, men fargen vil være betydelig over en-to ukers periode. Det er avgjørende å få gjort touch up, veldig vanskelig å forutsi hvor godt huden vil holde pigmentet.

 

Hvor lenge vil det vare?

Resultatene kan være alt fra 11 til 18 måneder, avhengig av forskjellige faktorer som påvirker prosedyren. Imidlertid anbefales en påfyll en gang i året for å beholde formen og vedlikeholde av pigmentet.

 

Etterbehandlings instruksjoner?

 

Dag 1(Behandlingsdagen): Du må huske å skylle øyene dine med rent vann hver time etter behandlingen og deretter påføre Bephantene kremen med q-tips. Ikke påfør hardt men bruk heller en fin bevegelse på huden. Vaske hendene med en desinfiserende såpe før du vasker øyenbrynene og deretter påfører du etterbehandlings kremen.

 

Dag 2-9: Du må bruke etterbehandlings kremen (Bephantene) på brynene dine flere ganger om dage, minst to ganger daglig. Gjør det samme prosedyren du gjorde første dagen og forsikre deg om at hendene er helt rene før du tar vare på øyenbrynene dine.

 

Følgende må unngås i løpet av alle 9 dagene etter microblading:

 • Svette

 • Trene

 • Svømming

 • Varm badstue, varmt bad eller boblebad

 • Soling

 • Alle laser eller kjemisk behandling eller peeling og kremer som inneholder Retin A eller glykolsyre i ansiktet eller nakken.

 • Plukking, peeling eller riper i det micropigmenterte området og det er for å unngå arrdannelse i området eller fjerning av pigmentet.

 • Krydret mat

 • Røyking

 • Drikke for mye alkohol kan føre til langsom helbredelse av sår.

 • Berøring av øyebrynsområdet bortsett fra når du skyller og påfører etterbehandlingskremen med en bomullspinne.

 

Påfør et lag med post-care krem før dusing for å beskytte øyenbrynene dine mot fuktighet. Hold ansiktet vekk fra dusjhodet under dusjen.

 

Bivirkninger

Kløe og flassing kan vises i løpet av de første syv dagene etter microblading. Imidlertid har det vist at ved å følge disse instruksjonen etter etterbehandling kan disse symptomene rask forsvinne.

Helbredelsen av dyp sår kan være i 14-21 dager. Touch up eller korrigering av formdesign anbefales først etter den perioden.

 

Hvis du har uventende problemer med huden, kan du kontakte oss umiddelbart for å diskutere ytterlige instruksjoner.

 

Påfyll/Touch Up

Etterfylling/Touch up bør gjøres etter 3-4 uker etter den første prosedyren.

 

Hva kan du forvente under og etter microblading?

Det nye midlertidige øyenbrynet vil gå gjennom flere faser i løpet av legesyklusen.

Pigmentet vil virke veldig skarpt og mørkt umiddelbart etter behandlingen. Det er fordi pigmentet sutter på toppen av huden og ikke har lagt seg helt inn i huden. Ikke vær bekymret hvis du ser noe farge på bomullspinnen, det er da overflødig piment eller kroppsvæske som naturlig kommer ut av huden din.

 

Når helbredelsen av huden begynner å bli roligere, da vil det se ut som det flasser og huden er tørr. Og da kan du få et inntrykk at fargepigmentet blekner for fort, men dette er bare overflatisk farge og tørr hud som blir naturlig fjernet fra øyenbrynene. 

Når øyenbrynene er helbredet , må du alltid bruke et lag med SPF 30 opp til SPF 50 på øyenbrynene når de blir utsatt for solen.

Sol kan føre at øyenbrynene forsvinner raskere.

Noen behandlinger gjort av oss 

17-3-18-3256
17-3-18-3256
17-3-18-3256
24-2-18-3509
22-2-18-3320
24-2-18-3509
24-2-18-3509
24-2-18-3509
22-2-18-4412
bottom of page