top of page

Lipolaser

Hva er det?

Laserenergien ødelegger fettcellene ved å bryte ned cellemembranen på en måte som er ufarlig for de andre cellene i kroppen. Fettet i cellemembranen er flytende og kan deretter suges forsiktig ut. Immunsystemet fjerner naturlig nok gjenværende skadede fettceller i løpet av de neste 2-3 dagene. Fra dag til dag og fra uke til uke vil du se at du gradvis blir mindre.

 

Hvordan utfører man det?

 

En tekniker plasserer elektroder utstyrt med laserdioder direkte på huden. Laserenergien trenger ned til fettcellene og skaper små hull i membranene. Dette fører til at fettcellene frigjør lagrede fettsyrer, glyserol og vann i kroppen og deretter krymper, noe som potensielt kan føre til tapte tommer.

 

 

Hvem er det anbefalt for?

 

• BMI <25

• Mer opptatt av "problemområder" enn vekttap i kroppen

• Ved god helse med god elastisitet i huden

 

Hvordan det ser ut til slutt?

 

Denne behandlingen har ingen nedetid, derfor kan områdene der putene var litt rødt på slutten av behandlingen, men rødmen forsvinner vanligvis på få timer.

 

 

Hvor lenge vil det vare?

 

Resultatene av denne behandlingen er permanente, så lenge du opprettholder et sunt kosthold og trening.

 

 

Etterbehandlingsråd:

 

Etter behandlingen kan du umiddelbart gjenoppta normale aktiviteter. Det er veldig viktig at du drikker minst 2 liter vann innen 24 timer etter behandling. Unngå krydret mat. Det oppløste fettet behandles naturlig av kroppens mekanismer. For å oppnå ideelle resultater, bør du følge et sunt kosthold og regelmessig treningsprogram etter hver behandling.

 

Kontraindikasjoner:

 

Før du gjennomgår denne behandlingen, vær oppmerksom på at den ikke kan utføres på: Gravide eller de som har eller har hatt:

Høyt kolesterol, hepatitt, kreft hvis ikke under kontroll, hudkreft, hjertesykdom

 

 

Bivirkninger:

 

Ingen

 Hvor mange behandlinger bør jeg ta?

 

Denne behandlingen bør gjøres en gang i uken slik at kroppen får vedlikehold.

 

 

Hva kan du forvente under og etter økten din?

 

Vanligvis vil du merke en forbedring i det behandlede området etter ca. to uker. Dette kan imidlertid variere avhengig av kropp og livsstil. Lipolaser har tidligere forårsaket en 1-2 cm reduksjon i omkrets av et behandlet område etter en enkelt behandling. De behandlede områdene inkluderte underliv, sidefett og ytre lår.

 

Hvis du kombinerer med lymfatisk drenering, kan du oppleve en reduksjon på 2 cm etter en enkelt økt.

bottom of page