top of page

Kryolipolyse eller Liposuction by freezing

 

Hva er det?

Cryolypolysis, også kjent som "fettfrysing" eller med produktnavnet CoolSculpting, er en ny prosedyre som involverer ikke-invasiv kjøling av kroppsfett for å bryte ned fettceller, noe som resulterer i en reduksjon av kroppsfett uten skade på annet vev. Effekten tar flere måneder å bli sett.

 

Hvordan utfører man det?

Etter å ha bestemt seg for hvilket område klienten ønsker å fjerne fettet fra, vil kjølehinnene plasseres på steder og huden og det underliggende fettvevet suges forsiktig mellom kjøleplatene, hvoretter avkjølingsprosessen begynner. Behandlingsstolen er komfortabel, slik at du kan sove eller høre musikk for eksempel å fordrive tiden under behandlingen.

Etter en 40-minutters behandling blir fettceller frosset og spaltes deretter i ukene som kommer, og etterlater kroppen din på en naturlig måte.

 

Hvem er det anbefalt for?

For de som ønsker å fjerne fett fra bestemte områder.

 

Hvor lenge vil det vare?

Når de behandlede fettcellene har blitt frosset gjennom kryolipolyse, dør de. ... Dette er ikke midlertidig; cellene ødelegges permanent og utryddes fra kroppen. Når disse fettcellene er borte, er de borte for godt!

Det avhenger imidlertid også av livsstilen din, fordi du alltid kan lage nye fettceller, derfor er en god livsstil også veldig viktig for å opprettholde resultatene.

 

Etterbehandlingsråd:

 

  • 1. Vedlikehold vekten.

  • 2. Spis et sunt kosthold.

  • 3. Drikk minst 2,5 liter vann / væske for å støtte lymfesystemet.

  • 4. Reduser inntaket av koffein til ikke mer enn 2 kopper om dagen.

  • 5. Reduser alkoholinntaket til 1 eller 2 drinker per uke.

  • 6. Vær aktiv.

 

Bivirkninger

Som med nesten hvilken som helst medisinsk behandling, er det bivirkninger, som nummenhet, blåmerker, følelse av ømhet og midlertidig rødhet i det behandlede området. Disse bivirkningene går naturlig over etter hvert.

 

Hvor mange behandlinger bør jeg ta?

 

Mer enn en økt kan være nødvendig for å oppnå en persons ønskede resultater. Hvis mer enn en behandlingsøkt er nødvendig, kan ikke neste økt utføres før 6 til 8 uker etter den første økten. Dette er fordi det kan ta så lang tid før skadede fettceller blir eliminert fra kroppen

 

Hva kan du forvente under og etter økten din?

Det er liten eller ingen restitusjonstid etter en Cryolypolysis -prosedyre. De fleste er godkjent for å gjenoppta normal daglig aktivitet umiddelbart etter. I noen tilfeller kan det oppstå noe mindre rødhet eller ømhet i det behandlede området, men alle mindre bivirkninger avtar vanligvis i løpet av få uker.

bottom of page