top of page

Who we are

Belkyra

Hva er det?

 

Belkyra er det første godkjente medikamentet for behandling av uønsket fett under haken i form av en dobbel hake. Behandlingen ødelegger fettcellene under haken og gir ofte en mer markert profil.

 

 

Hvordan utfører man det?

 

Belkyra inneholder den aktive ingrediensen deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen for å lette nedbrytningen av fett.

Injeksjonsbehandlingen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen operasjon.

 

Behandleren injiserer små mengder medikamentet på flere steder i området som skal behandles. Hvor mye Belkyra du får og hvor mange behandlinger som trengs, avhenger av hvor mye fett det er under haken.

 

 

Hvem er det anbefalt for?

 

Er for de som ønsker å fjerne fett fra haken

 

 

Hvordan vil det se til slutt?

 

Som med andre injeksjonsbehandlinger, kan du oppleve bivirkninger fra Belkyra. Umiddelbart etter behandlingen kan du oppleve smerte, hevelse / væskeansamling, blåmerker eller nedsatt følelse under haken.

Disse bivirkningene er vanligvis midlertidige og forsvinner av seg selv. Bivirkningene er vanligvis verst etter første behandling, og blir mindre og mindre etter hver behandling.

 

Hvor lenge vil det vare?

 

Tidsintervallet mellom hver behandling bør alltid være minst 4 uker. Når ønsket resultat er oppnådd, er det vanligvis ikke behov for ytterligere behandling.

 

 

Etterbehandlingsråd:

 

Det er i det vesentlige null nedetid med den ikke-invasive Belkyra-prosedyren.

 

 

Kontraindikasjoner

 

Belkyra er ikke egnet for kvinner som er gravide eller ammer, eller for personer som tidligere har opplevd en allergisk reaksjon på stoffet eller dets ingredienser.

 

Bivirkninger

 

Du kan oppleve midlertidige bivirkninger som inkluderer blåmerker, smerter og infeksjon, og i noen få tilfeller kortvarig lammelse av utilsiktede muskler. Alvorlige bivirkninger er sjeldne, men kan omfatte skade på hud og nerver.

 

 

Påfyll / Touch Up

 

De fleste som blir behandlet opplever en synlig forbedring i hakeprofilen etter to til fire behandlinger. For noen kreves opptil seks behandlinger for å oppnå optimale resultater.

Tidsintervallet mellom hver behandling bør alltid være minst 4 uker. Når ønsket resultat er oppnådd, er det vanligvis ikke behov for ytterligere behandling.

 

 

Hva kan du forvente under og etter økten din?

 

Injeksjonsbehandlingen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen operasjon.

Som med andre injeksjonsbehandlinger, kan du oppleve bivirkninger av Belkyra. Umiddelbart etter behandlingen kan du oppleve smerte, hevelse / væskeoppbygging, blåmerker eller nedsatt hakefølelse.

bottom of page