top of page

Who we are

Aqua Gold

Hva er det?

 

AquaGold er en ansiktsbehandling som består av mesoterapi, filler og botox.

 

 

Hvordan utfører man det?

 

Blandingen svelges i huden via 12 mikroniserte gullbelagte nåler.

 

Hvem er det anbefalt for?

Behandlingen har god effekt på porene og de fine linjene, mens den tilfører huden fuktighet, forbedrer elastisiteten og gir huden en vakker glød. Denne kombinasjonsbehandlingen reduserer porene, reduserer talgproduksjonen og forhindrer kviser. Aquagold matter også nedover huden for de som sliter med glans og / eller svette i ansiktet.

 

Hvor lenge vil det vare?

Resultatene sees innen 3-7 dager etter behandling og varer vanligvis omtrent 3-4 måneder (avhengig av din livsstil, men også hudkvaliteten din). Ideell som forberedelse av hud. Prosedyren kan gjøres så ofte som hver 1. til 3. måned. Å gjøre flere behandlinger gjennom året vil forbedre hudkvaliteten på lang sikt.

 

Etterbehandlingsråd:

Det anbefales at du ikke bruker sminke i seks timer etter inngrepet.

Ikke vask ansiktet de første seks timene etter behandling med Aquagold Fine Touch. Vask det behandlede området forsiktig med et mildt rengjøringsmiddel og påfør din rutinemessige fuktighetskrem etterpå. Du kan gjenoppta ditt daglige hudpleieregime neste dag.

Sov på ryggen med hevet hode for å redusere hevelse.

En solbrenthetlignende effekt er normal i en dag. Det behandlede området kan se rosa ut, men vil forsvinne i løpet av en til to timer. Huden kan føles stram, tørr, hovent og følsom for berøring.

Soleksponering må unngås i minst 24 timer etter behandlingen (helst en til to uker). Hvis du vet at du vil få soleksponering - dvs. kjøre til og fra jobb, gå fra bilen til huset osv. - anbefaler vi fysisk unngåelse av solen i alle behandlede områder, en beskyttende lue og en fullspektret solkrem med SPF 40 eller høyere.

Ikke bruk eksfolierende medisiner, kjemikalier eller produkter på de behandlede områdene i minst tre uker.

Ingen trening som forårsaker svetting og ingen boblebad, badstue eller dampbad hvis det er hudirritasjon.

 

Kontraindikasjoner :

Ingen områder som skal behandles, skal motta noen form for kjemisk avskalling i to uker før eller etter behandling.

Voksing og / eller bruk av kjemiske hårfjerningsanlegg må unngås i en uke før og etter AQUAGOLD® Fine Touch-behandling. Barbering er tillatt rett før behandling og 48–72 timer etter behandling, så lenge det ikke er hudirritasjon.

Aktuelle resepter inkludert, men ikke begrenset til Retin-a, renova og tazorac, må ikke brukes i tre dager før behandling.

Unngå skrubbende skrubber eller andre eksfolierende produkter tre dager før behandling

 

Bivirkninger

Behandlingen skal være relativt smertefri. Hvis du har ekstremt sensitiv hud, kan du oppleve en svie eller sviende følelse - men dette er ikke veldig smertefullt.

 

    

Påfyll / Touch Up

For å oppnå bedre resultater, bør du gjøre denne behandlingen igjen etter 4 måneder

 

Hva kan du forvente under og etter økten din?

For milde hudfeil som fine linjer og kviser, leverer AquaGold Fine Touch en mindre mengde aktive ingredienser til området ved hjelp av veldig fine nåler laget av gullbelagt rustfritt stål. Dette gir naturlig foryngelse for mindre hudfeil og de tidlige tegn på aldring, samtidig som den beskytter mot ytterligere hudirritasjon. AquaGold leverer behandlingen med jevn dybde over et stort overflateareal som en sprøyte ikke kan gi.

bottom of page